Lån i andre lande?

Hvis du bor i staten North Carolina, ved du, at landbruget spiller en vigtig rolle i North Carolina økonomi. Med næsten 9 millioner indbyggere har staten landbrugsbedrifter, som producerer en bred vifte af produkter. North Carolina er førende i produktionen af tobak, søde kartofler og kalkuner, og staten er andet i hogs og juletræer. Overvejer du at købe en gård? Hvis det er tilfældet, kan du læse på forslag bare hvordan du kan finansiere din foreslåede bestræbelse.

Farm foreninger – din lokale landmænd sandsynligvis hører til en farm association.Besøg foreningen og se, hvis de tilbyder North Carolina Farm lån planer. Nogle foreninger kan fungere som agent for den amerikanske regering Farm Service agentur [et agentur, der er en del af USDA] der vil lede dig i overensstemmelse hermed.

Finansielle institutioner – kommercielle banker, besparelser banker, opsparing og lån institutioner samt kreditforeninger er alle gode steder at gå til din North Carolina farm lån.Når du mødes med en repræsentant, skal du bringe med dig omfattende finansielle information. Oplysningerne bør omfatte en opgørelse over dine aktiver, de seneste løn stubs og personlige hurtig lån og forretningsmæssige referencer. Mens du er på den finansielle institution du får de passende former og oplysninger til at hjælpe dig med at komme i gang. Afhængigt af hvilken type af udlån institution du går med, de kan have en separat North Carolina Farm lån afdeling til at beskæftige sig med, eller det kan være en del af deres små business association afdeling.

Offentlige institutioner – staten North Carolina har betydelige offentlige tjenester for at hjælpe dig.Selvfølgelig, staten ønsker deres landbrug industri til at trives og de relevante instanser er på plads for at hjælpe dig med din North Carolina Farm lån. Ring til statens hovedstad, Raleigh, at finde ud af hvilken agenturet du bør tilgang om din gård.

Du kan også overveje låntagning mod dine aktiver til at skabe din personlige North Carolina Farm lån. Hvis du har aktier i et hjem, en pensionsordning, en livsforsikring eller andre aktiver disse kan vise sig for at være vigtige finansieringskilder til din nye gård. Check med en revisor samt en skat advokat til at komme med den plan, der er mest fordelagtig for dig.

North Carolina Farm lån er tilgængelige for dig, især hvis din kreditværdighed er gunstige. Skride til handling nu og snart vil du slutter sig til rækken af millioner af amerikanere, der giver væsentlige produkter til boliger på tværs af USA som internationalt.

Skriv et svar