Hvad du bør vide om dit personlige budget

Hvad du bør vide om dit personlige budget

Først skal du udfylde en online ansøgning. Dette er normalt en sikret kontoransøgning, der beder om dine bankoplysninger såsom kontonumre, rutenumre, konto- og firmanavne osv. Omkring halvdelen af de ansøgninger, du finder, vil bede om dit CPR-nummer. Så når du er færdig, og du bare nødt til at indbetale en vis mængde penge på din konto. Normalt er det et vist beløb på $ 100 groft. Så vil du planlagt en personlig hjem bank interview. Du bør begynde interviewet omkring 15 minutter, mens resten af udvalget gør, hvad de skal gøre under interviewet, hvis du rent faktisk er godkendt til lånet. Personlige kontor spørgsmål normalt vedrører din uddannelse, arbejde historie, uanset om du ejer eller leje dit hjem og lignende personlige spørgsmål. Jeg har altid gøre det til et punkt at være forberedt på eventuelle spørgsmål, der involverer dit personlige budget og / eller livsstil. Dette spørgsmål kan altid blive stillet af dig eller din ægtefælle, så du bør ikke blive overrumplet. Jeg har fundet det personlige budget og livsstil spørgsmål for at være mere gavnligt under interviewet. Oftest dækker den første periode advokat eller rådgiver disse. Det tager normalt omkring 30 minutter til en time for de fleste af dem at få processen gjort. Når interviewet er, vil de gennemgå alle dine dokumenter og den dokumentation, du har indsendt, afhængigt af hvor presserende din situation er. Nu, selvom du nu har en forhåndsgodkendt lån, bør du stadig bruge din egen disciplin og ikke gå på indkøb eller købe andre udgifter på dine kreditkort, medmindre du absolut har brug for. Din kredit er alvorligt beskadiget for forventede køb alligevel. Du skal huske, at forhåndsgodkendelsen vil gå ned under din kredit score, hvilket gør at få et faktisk lån fra en licenseret bank, eller et personligt lån gennem et selskab som American Mortgage, er det næste skridt, og med held, vil god kredit allerede er blevet etableret, så du ikke behøver Barclay’s. Samtidig afhænger din fremtidige kredit score af, hvordan du foretager dine månedlige betalinger for lånet, ikke kun nu, men forud for at ansøge om forhåndsgodkendelse. Som en påmindelse skal du sørge for, at hver eneste månedlige betaling sættes ind på din checkkonto. Dette er, hvad vi kalder at betale “til tiden”. Ved at gøre alle dine måned betalinger til tiden, vil store ting begynder at ske på din kredit.lån penge

Når dit lån er godkendt, vil dine penge sandsynligvis blive direkte deponeret på din checkkonto inden for 24 timer. Når det faktiske lån er finansieret, vil den finansielle institution begynde at arbejde på dine vegne for at købe forskellige typer af aktiver. Hvis du ikke har plads på din checkkonto, kan du ikke opnå en større sikkerhed. Hvis du har en checkkonto, kan du erhverve flere midler til at købe aktiver og / eller betale ned eksisterende gæld, du har. Du kan også blive godkendt til et sikret lån, hvor du er ansvarlig for långiverens sikkerhed. Hvis dette sker, skal du huske, at ligesom med et personligt lån, vil du stadig modtage en dom på din kredit og din kredit score vil tage et hit.

Hvorfor har du brug for de ekstra midler? Lyder som et dumt spørgsmål, ikke? Nå, skal du bruge midlerne til at gøre klausuler i din forretningsplan, fastsætte og / eller renovere møbler, sætte en reklame, betale visse regninger, der er forsinket, ombygge og reparere dit hjem, købe nye apparater, betale for din ferie og rejser, få nye dæk til dit køretøj og fastsættelse af eventuelle større apparater, som du har købt. Nogle forhåndsgodkendte lån kan kræve, at du også køber en udvidet serviceplan (ESD), der dækker gap perioder i din bilservice. Hvis du overvejer konsolidering af gælden, vil forhåndsgodkendelsen også hjælpe dig med at bestemme, hvor meget du vil låne, plus rente.

Husk, at det altid er mere fornuftigt at begynde at spare op til din fremtid tidligere end senere. Jeg kan ikke understrege det nok. Din økonomiske sikkerhed er altid vigtigere end hvad nye legetøj, du kan erhverve på dette tidspunkt.

Skriv et svar